Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Közösségi "hőmérő"

logo3.png

Kedves Válaszadó!

Köszönjük, hogy kérdőívünk kitöltésével Ön is hozzá kíván járulni ahhoz, hogy ezt a bonyolult, járvány okozta társadalmi helyzetet minél inkább feltárhassuk és megismerhessük!

A Fényes Elek Társadalomstatisztikai Egyesület együttműködésével, a Társadalomtudományi Adatelemző Műhely kutatóiként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy megpróbáljuk feltárni miként befolyásolja életünket a járványhelyzet és annak következményei. Mennyiben változtak a hétköznapjaink, a munkánk, az életünk, vagy hogy milyen konfliktusokkal jár ez a helyzet? Tovább olvasom...

A válaszadás természetesen önkéntes és névtelen (anonim): a válaszokat bizalmasan kezeljük, felhasználni és megosztani kizárólag oktatási és kutatási céllal fogjuk, nyilvánossá pedig kizárólag összesített formában fogjuk tenni. Eredményeinkről a TAM honlapjáról is tájékozódhat a későbbiekben, de ha a kérdőív végén megadja e-mail címét, akkor levélben is kérheti a tájékoztatást.

 

Annak érdekében, hogy a lakosság minél szélesebb rétegéhez eljusson a kérdőívünk, már előre is kérjük, hogy a kérdőív kitöltése után ossza meg/küldje tovább családtagjainak, barátainak, rokonainak, ismerőseinek, kollégáinak, iskolatársainak, szomszédainak!

Ahhoz azonban, hogy elkezdhesse a kérdőív kitöltését, előbb kérjük, ismerje meg és fogadja el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, amely – mint bizonnyal sokszor találkozott vele – ma már az egész Európai Unióban kötelező! 

Előre is nagyon köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával!

Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.